Reteta aceasta de quiche a intarziat putin dar sper ca
asteptarea a meritat.
Sa incepem, zic. Aluatul este acelasi cu cel de la prima
reteta. Pentru umplutura vom avea nevoie de urmatoarele ingrediente:
200 gr de sunca presata
200 gr de ciuperci champignon
3 oua
150 de grame de cascaval ras (poate fi afumat sau simplu)
Sare, piper
Ulei de masline
In timp ce aluatul se coace, vom sota ciupercila taiate
felii in putin ulei de masline. Se adauga sare si piper. Ele trebuie sa arate precum in poza de mai
jos.
Cand au ajuns la acel nivel, scurgem lichidul acumulat si le asezam in
aluatul de tarta copt.
Va urma sunca, taiata in feliute dreptunghiulare-
bineinteles fiecare le poate taia in ce forma doreste.
Deasupra vom turna
amestecul de oua, cascaval, sare si piper.
Vom da tarta la cuptor la 200 de
grade pana cand se rumeneste – circa 30 de minute.
Enjoy!
P.S. Multumiri speciale domnului Urs care a taiat sunca
pentru retetaJ
Asta trebuie neaparat sa o incerc.
ReplyDeletemie mi-a placut mult combinatia:)
ReplyDelete